Не си помогнаха: Голово реми отдалечи Ювентус от върха и насочи Верона към дъното (ВИДЕО)


Не си помогнаха: Голово реми отдалечи Ювентус от върха и насочи Верона към дъното (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

384 0

Ювентус и Верона не излъчиха победител в двубоя от 25-ия кръг на Срия А помежду си. След драма, емоции и 4 гола, двата тима завършиха при резултат 2:2.

Резултата в 11-тата минута откри Майкъл Фолоруншо. В 28-ата минута Душан Влахович изравни от дузпа. Тиджани Нослин изведе за втори път своя отбор напред в резултата в 52-рата минута, а 3 по-късно Адриен Рабио оформи крайното 2:2.

Ремито не беше в полза на нито един от двата отбора. Юве се отдалечи от върха, оставайки на цели 9 точки зад лидера Интер. Верона от своя страна продължава да бъде в зоната на изпадащите с едва 20 пункта в актива си.

Ювентус и Верона завършиха наравно 2:2

Как се разви двубоят?

Верона стартира мача по възможно най-добрия начин. Още в 11-тата минута с великолепен шут, от границата на наказателното поле, от въздуха, Микаел Фолоруншо изведе своя тим напред.

Ювентус постепенно спечели контрола върху топката, създавайки няколко добри положения пред противниковата врата. "Бианконерите" възстановиха паритета в 28-ата минута.

Тогава пред Костич се откри добра възможност за шут и той се възползва. Топката се отби в ръката на Чачуа, а главният арбитър посочи бялата точка. Зад топката застана Душан Влахович, който не сгреши.

Въпреки изравнителното попадение, Верона продължи да демонстрира по-добра и идейна игра. Докато италианският колос допускаше нелепи грешки в атака и отбрана, по-скромният му опонент се възползваше добре от създалите се възможности, завършвайки ги с поне точен удар.

7 минути след подновяването на играта Верона отново излезе напред в резултата. Нослин  получи подаване в наказателното поле от Фолоруншо, който пък преди това размени двойно такова със Суслов. Нападателят бе точен, правейки 2:1.

Само 3 минути по-късно обаче Ювентус отново се върна в мача. Локатели отне току пред наказателното поле на Верона и продължи към Рабио, който без да мисли много, оформи крайното 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички