Всичко е ясно: Две доказателства, че Погба вече не е играч на Юве


Всичко е ясно: Две доказателства, че Погба вече не е играч на Юве

6602 0

Честито, фенове на Манчестър Юнайтед. Или пък на Реал Мадрид? Пол Погба със сигурност напуска Ювентус, стана ясно по две ключови причини днес.

Първата е мегатрансферът на Гонсало Игуаин от Наполи на стойност цели 94 милиона евро. Това е третият най-скъп футболист в историята след Гарет Бейл и Пол Погба.

ЮВЕ НАПРАВИ ПОКУПКАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО!

Няма никаква възможност Ювентус да може да си позволи да плати 94 милиона за играч, без да е сигурен в свежи постъпления в касата си - а такива може да осигури единствено Погба, за когото ще получат 100 милиона плюс още 24 милиона бонуси.

Дори по-сериозна индикация за трансфера на Погба е фактът, че в социалната мрежа Туитър лицето на Погба вече не фигурира в официалния профил на Ювентус. Там са всичките звезди на клуба и е съвсем нормално французинът да е на челна позиция, само че вече е премахнат.

99% е сигурно, че Погба е новата суперзвезда на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед. Има обаче все още малко надежда, че той ще премине в Реал Мадрид...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички