"Направих някои жестове, но..." Жозе Моуриньо се защити след червения си картон в края на Рома - Монца


"Направих някои жестове, но..." Жозе Моуриньо се защити след червения си картон в края на Рома - Монца
Снимка: Getty Images

953 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, заяви, че тимът на Монца не е заслужавал да загуби мача срещу "вълците" от деветия кръг на италианската Серия А.

Двубоят на "Олимпико" вървеше към 0:0, въпреки че гостите бяха останали с човек по-малко на терена още в края на първото полувреме, но късно попадение на Стефан Ел Шаарауи донесе трите точки на столичани.

"Мисля, че Монца не заслужаваше да загуби мача. Очевидно, аз съм много щастлив от спечелените точки, но усещах, че нашият отбор се мъчи. Направихме доста технически грешки. Футболистите бяха физически изтощени след дългите пътувания за срещите на националните отбори", заяви Специалния след последния съдийски сигнал и допълни:

"Монца има добри футболисти, добър треньор и ни затрудняваше през целия мач. Ние спечелихме със сърце, защото опитахме всичко. Ударихме и греда на два пъти, но пък и Монца имаше възможности за попадение".

Коментар за червения му картон

Дълбоко в добавеното време Моуриньо изгаври опонент, нарече го "плачко" и беше изгонен (ВИДЕО)

"Направих някои жестове, но не съм казал нищо обидно", защити се опитният специалист. "През миналия сезон някои талантливи, но неопитни хора, говориха лошо за нас. Днес единствените, които правиха шоу край тъчлинията бяха противниците от Монца. Но честно ще кажа, че те имат добър отбор и не заслужаваха да загубят днес", повтори още веднъж за финал той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички