Наполи вкара 4 на Сампдория и излезе първи в Серия А, Торино и Лацио поделиха точките


Наполи вкара 4 на Сампдория и излезе първи в Серия А, Торино и Лацио поделиха точките
Снимка: Getty Images

1124 0

Наполи победи Сампдория като гост с категоричното 4:0 в среща от 5-ия кръг на италианската Серия А! Победата продължи 100-процентовата серия на тима от началото на сезона и той излезе еднолично начело на класирането. 

Десет минути след първия съдийски сигнал Виктор Осимен изведе Наполи напред в резултата, след хубаво центриране на Лоренцо Инсиние. Малко след това втори гол на Осимен бе отменен за засада, но в 39-ата минута Фабиан Руис направи 2:0 след техническо изпълнение в долния ляв ъгъл.

5 минути след началото на второто полувреме Виктор Осимен бе изведен очи в очи с вратаря на домакините и не сбърка - 3:0 за Наполи. Осем минути след неговия гол шут на Лоренцо Инсиние се отби от гредата.

След час игра Пьотр Желински също се разписа и направи резултата 4:0 за "небесносините". В 73-ата минута Сампдория успя да върне един гол, но той бе отменен с ВАР заради засада...

Торино и Лацио пък завършиха 1:1 в другата среща, която започна в 19:30 ч. българско време. Марко Пяца бе точен за домакините в 76-ата минута, но Чиро Имобиле се разписа от дузпа в 92-ата минута!

"Орлите" са на седма позиция в Серия А с 8 точки, докато Торино остана на 10-то място със седем пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички