Млечна криза и побеснели фермери едва не отложиха дебюта на Десподов (СНИМКА)


Млечна криза и побеснели фермери едва не отложиха дебюта на Десподов (СНИМКА)
Снимка: Instagram

2882 0

Кирил Десподов и футболистите на Каляри изпаднаха в шокираща ситуация. Отборът на Каляри се оказа в "капан" на собственото си тренировъчно игрище, след като местни фермери излязоха на протест срещу цената на млякото.

Селекцията на тима от Сардиния трябваше да напусне базата си, за да отпътува за предстоящото гостуване срещу Милан на "Сан Сиро". Фермерите обаче не са позволили на играчите да напуснат базата "Асеминело", като изходите са били блокирани от 100 души.

Оказва се, че това е част от голям протест на целия остров, като фермери излива стотици килограми мляко, а след това блокират всички пътни артерии и движението е невъзможно. Стигнало се е до момент, в който от клуба са поискали мачът да бъде отложен, но все пак генералният директор на тима - Марио Пасети, е успял да се договори с фермерите и отборът е бил допуснат до летището.

Допълнителна информация по темата сочи, че фермерите се смилили над футболистите, след като играчи, сред които Барела, Дейола и Педро са изритали кофи с мляко в знак на солидарност към процеса.

Какво пишат за Десподов и очаквания му дебют срещу Милан четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички