Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме италианското дерби в Серия А?


Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме италианското дерби в Серия А?
Снимка: GettyImages

1347 0

Милан ще приеме Ювентус днес (22 октомври) в пряк сблъсък на "Сан Сиро", който ще има възможността да промени облика в топ 3 на италианския елит.

"Росонерите" са с актив от 21 пункта след 8 изиграни мача (7 победи, 1 равенство). "Бианконерите" не са никак назад от своя опонент. Момчетата на Масимилиано Алегри се радват на 17 точки (5 победи, 2 равенства и 1 поражение) на третата позиция, като пред двата тима е само Интер (22 т. на първото място).

Ще бъде много интересно да разберем дали отборът от Торино ще може да се съвземе от своеобразния шок, който разтресе съблекалнята след наказанието на Николо Фаджоли, който няма да играе близо 7 месеца поради факта, че е правил залози на футболни мачове.

Главоболията за Стефано Пиоли също не са никак малки. Титулярният му вратар Майк Менян е наказан заради червен картон, а резервният такъв Марко Спортиело е контузен. Най-вероятно под рамката на гранда от Милано ще застане 40-годишният "дебютант" Антонио Миранте.

През изминалата кампания Милан бе категоричен срещу Юве. "Росонерите" се наложиха с 2:0 у дома в Серия А, а в ответната среща грабнаха трите точки и в Торино след победа с минималното 1:0.

Къде да гледаме Милан - Ювентус по ТВ?

Първият съдийски сингал на Маурицио Мариани ще прозвучи в 21:45 часа (българско време), а дербито ще бъде предавано пряко в ефира на "Max Sport 3". Разбира се, Вие ще може да проследите двубоя НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички