Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Серия А?


Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Серия А?
Снимка: Getty Images

1570 0

Тази вечер Милан посреща Ювентус в дербито на 23-ия кръг на Серия А. Двубоят започва в 21,45 часа в Милано. "Росонерите" се опитват да настигнат лидера в класирането Интер, но след сензационното си поражение от Специя допуснаха разликата между тях да стане 5 точки.

Мачът срещу Ювентус е важен за миланския гранд, но дори и в тази си форма "бианконерите" са винаги труден съперник. Освен това в състава на Стефано Пиоли има куп кадрови проблеми - аут за двубоя са Франк Кеси, Томори и Кяер, което са сериозни липси в средата на терена и в центъра на отбраната.

Грандът от Торино определено е в кризисен период, макар напоследък да постига добри резултати. В мача срещу Милан отборът на Макс Алегри ще се опита да влезе в топ 4, защото върхът е доста далеч - на 12 точки. "Бианконерите" имат само една липса за тази вечер, но тя не е каква да е - Леонардо Бонучи пропуска дербито заради контузия. Двубоят Милан - Ювентус ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички