Милан стъпи накриво, но остава на върха и непобеден в Серия А


Милан стъпи накриво, но остава на върха и непобеден в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

716 0

Милан допусна грешна стъпка в битката за титлата в Италия, след като стигна само до равенство 2:2 при домакинството си на Парма в мач от 11-ия кръг на Серия А. На "Сан Сиро" "росонерите" трябваше да се потрудят доста, за да стигнат до точката, след като изостанаха с два гола при попадения на Ернани и Ясмин Куртич за гостите.

Левият бек на домакините Тео Ернандес върна един гол за Милан в 58-ата минута, а в продължението на двубоя отново той оформи крайното 2:2. По този начин преднината на Милан на върха на класирането се стопи до три точки, след като всички преследвачи записаха победи вчера. Вторият Интер, който има 24 точки, победи Каляри с 3:1 като гост, докато Наполи и Ювентус, които си делят третата позиция с точка по-малко, записаха победи съответно над Сампдория и Дженоа.

Все пак в червено-черния лагер със сигурност са доволни от факта, че след 11 изиграни кръга в Италия все още са непобедени в първенството. Тимът на Стефано Пиоли има 8 победи и 3 равенства дотук през кампанията и прави впечатляващ сезон към този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички