Милан сложи край на негативна серия


Милан сложи край на негативна серия
Снимка: Getty Images/Guliver

824 0

Милан сложи край на негативна серия в двубоя срещу Удинезе снощи от 11-и кръг на Серия А. Двубоят завърши с победа на ломбардския тим с 1:0 с гол в 97-ата минута на Алесио Романьоли. 120 секунди преди това съдията изгони защитника на домакините от Удине Брам Нуйтинк.

Благодарение на този резултат "росонерите" прекъснаха своя серия от 16 мача, в които неизменно допускаха гол. За последно отборът на Милан бе опазвал вратата си суха в шампионатен мач на 15 април срещу Наполи (0:0). Милан също така влезе в серия от три поредни победи в първенството на Италия. Предните успехи бяха срещу Дженоа (2:1) и Сампдория (3:2).

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира, че победата в Удине е напълно заслужена и е много доволен от играта на възпитаниците си. "Дойдохме в Удине без много контузени играчи, но си заслужихме победата. Удинезе е много силен физически отбор, агресивен и опасен. Много ми хареса играта ни. Игуаин почувства болки в гърба. Той е имал проблеми преди и след операцията преди седем или осем години, но сега не изглежда нещо сериозно. Надявам се, че не е".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички