Милан се провали грандиозно на "Сан Сиро"


Милан се провали грандиозно на "Сан Сиро"
Снимка: Guliver/Getty Images

1207 0

Mилан продължи слабото си представяне през 2015 година, като този път на "Сан Сиро" допусна загуба с 0:1 от Аталанта в мач от 19-ия кръг на Серия А.

Единственото попадение беше дело на Херман Денис в 33', като "росонерите" имаха инициативата през целия двубой, но така и не успяха да се разпишат.

Така в последните си 6 мача от първенството Милан остава само с 1 победа, което може да коства на тима участието в Шампионска лига. В момента "росонерите" са на 8-о място с актив от 26 точки  - на 7 от Наполи и третото място.

За Аталанта това беше първа победа в последните 5 мача, като тимът е на 15-о място с 20 точки.

От самото начало Милан установи териториален контрол, от който Боневентура можеше да се възползва, но Спортиело успя да избие.

Аталанта обаче имаше по-чистите положения, като Сигарини и Денис изпуснаха отлични положения, а Запакоста беше спрян от Диего Лопес.

Гостите обаче продължиха със силните си изяви през първата част и съвсем заслужено поведоха в 33'. Менез загуби в средата на терена, а Моралес веднага изведе Херман Денис, който прецизно преодоля Лопес - 0:1.

До края на полувремето гостите можеха да водят с 2:0, но гредата спаси Лопес след удар на Сигарини, а Менес имаше шанс да изравни от пряк свободен удар, но стреля в аут - 0:1 до почивката.

След почивката "росонерите" се опитаха да променят развоя на резултата, но освен няколко опасни центрирания и пробиви на Менез, домакините нямаха добри положения.

В същото време Аталанта имаше две-три отлични положения, но Лопес спря Денис и Сигарини. Въпреки пропуски гостите успяха да удържат финалния домакински натиск - 0:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички