Милан постигна пълен и зрелищен обрат срещу отбора на Сашо Тонев


Милан постигна пълен и зрелищен обрат срещу отбора на Сашо Тонев

1326 0

Милан демонстира добра форма в последния мач за 2015 година в Серия А. "Росонерите" успяха да постигнат пълен обрат срещу един от най-силните домакини в Италия - Фрозиноне, и стигна до категоричен успех с 4:2.

Първата част почна с усилен натиск на домакините, които се добраха до ранен аванс чрез гол на Чофани. Милан се опита да се върне в мача до края на първото полувреме, но опитите на Бака и компания удариха на камък.

След почивката обаче "росонерите" се разиграха и за по-малко от 20 минути вкара 3 гола. Страхотна акция в 50' мина през Нианг, продължи през Хонда и той пусна извеждащ пас за Абате - прецизен удар и 1:1.

5 минути по-късно Бонавентура успя между защитници и вратар да прати топката в очертанията на вратата, а почти от голлинията Карлос Бака се опита да скъса мрежата - 1:2. В 63' пък Алекс се разписа след страхотно подаване на Нианг - 1:3.

Александър Тонев пък беше сменен малко преди третия гол на "росонерите". Той се отчете с няколко опасни удари и като цяло залагаше повече на индивидуални акции, които не му носеха дивиденти.

Последва сериозно отпускане в лагера на Милан, а това доведе до гол за домакините в 84', като автор на попадението беше Диониси. До края на мача обаче Фрозиноне не успя да стигне до точката, а вместо това в продължението Джакомо Бонавентура ознаменува силния си мач с гол след подаване на Монтоливо - 2:4

Милан завършва годината на 6-о място с актив от 28 точки, като се намира на 8 пукта от върха, където в момента е Интер. Най-близо до "росонерите" е Рома, която е с 32 точки на 5-ото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички