Милан не можа да бие последния в Серия А, Синиша е пътник


Милан не можа да бие последния в Серия А, Синиша е пътник

1103 0

Отборът на Милан продължава да разочарова своите тифози, а след поредната издънка треньорът Синиша Михайлович може да бъде уволнен. "Росонерите" не успяха да победят последния Верона в мач от 16-ия кръг на Серия "А" на "Сан Сиро".

Карлос Бака откри в 52-ата минута, а пет минути по-късно Лука Тони изравни от дузпа. За извършеното нарушение Найджъл де Йонг бе изгонен. Така "червено-черните" втори пореден кръг не победиха тим от зоната на изпадащите, след като миналата неделя стигнаха само до 0:0 срещу Карпи.

През първата част удар на Нианг в 18-ата минута облиза гредата. До почивката последваха още два пропуска на "росонерите". Втората част започна с положение за гостите, но Греко с глава стреля в аут от 11 метра.

При следващата атака Бонавентура бе близо до гол. Той стреля с глава отблизо, но Галини изби на два пъти.

В 52-ата минута Карлос Бака даде преднина на "червено-черните". Нападателят бе изведен от Адриано и очи в очи вкара своя седми гол, като прекъсна серията си от четири мача без попадение.

Лука Тони изравни от дузпа в 57-ата минута, след като Де Йонг извърши глупаво нарушение и бе изгонен.

Това е общо 9-ия гол от 17 мача срещу Милан в Серия "А" за Тони, който в последните четири мача е вкарал четири гола във вратата на "росонерите".

Адриано пропусна да върне преднината на домакините в 59-ата минута.

В 89-ата минута домакините можеха да вкарат втори гол. Бонавентура бе изведен от Андреа Бертолачи, но Пиерлуджи Голини спаси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички