Ибрахимович със специално условие, за да остане в Юнайтед


Ибрахимович със специално условие, за да остане в Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

3664 0

Шведската звезда Златан Ибрахимович е поставил специално условие на Манчестър Юнайтед, за да се завърне в клуба след възстановяването си от травма в коляното, съобщава Infobae.com.

Според изданието, 35-годишният нападател е настоявал в бъдещия му договор да има специална клауза за синовете му Максимилиан и Винсънт, които са записани в академията на клуба. Ибрахимович се е съгласил да подпише за още половин година с „червените дяволи”, ако от клуба му гарантират, че двамата му синове ще останат в отбора и за в бъдеще, а не само докато той е футболист на Юнайтед.

Ибрахимович все още се възстановява след скъсани кръстни връзки на коляното и претърпяна операция в САЩ. Очакванията са той да се върне в игра през януари следващата година. Преди по-малко от седмица нападателят отказа сделката за 6 млн. паунда на ЛА Галакси, за да остане във Висшата лига. Играчът е наясно, че Манчестър ще му предложат нов договор и той ще го приеме щом отново е във форма, но дотогава ще отказва предложенията. Златан е бил предупреден, че ще има предстоящо изявление относно неговото бъдеще и се предполага, че тогава той ще говори за оставането си в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички