Милан най-сетне с победа, вкара 4 на Сасуоло


Милан най-сетне с победа, вкара 4 на Сасуоло
Снимка: Getty Images/Gulliver

707 0

Милан победи с 4:1 над Сасуоло в мач от 7-ия кръг на Серия "А". Отборът от Милано сложи край на серията си от три поредни равенства. След едва втория си успех от старта на кампанията те вече са 10-и с 9 точки, колкото имат още Торино и СПАЛ.

"Росонерите" започнаха ударно срещата и още в 4' нацелиха напречната греда чрез Сусо. В 26' Франк Кеси опита удар отблизо, след като достигна до прецизно подаване, но не успя да преодолее един от защитниците, който блокира добре топката. В 31' и домакините имаха шанс пред себе си. Федерико Ди Франческо пое пас в наказателното поле. Дори без да погледне, той отправи удар към долния ляв ъгъл, но Джанлуиджи Донарума блесна с брилянтно спасяване.

В 39' Милан успя да открие резултата. Каква красота от границата на пеналтерията! Франк Кеси намери топката и с невероятна сила и плътност я прати в долния десен ъгъл на вратата. 5 минути след подновяването на играта Милан нанесе и втори удар Сусо се измъкна зад съперниците и стреля прекрасно от границата на наказателното поле в горния ляв ъгъл 0:2.

В 61' резултатът стана класически Самуел Кастийехо овладя по перфектен начин подаване на ръба на пеналтерията и нанесе добър удар в десния ъгъл. 7 минути след това домакините върнаха едно попадение. Джуричич достигна до подаване в наказателното поле и стреля в долния ляв ъгъл. В добавеното време Сусо оформи крайното 4:1. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички