Милан - Интер по ТВ: Къде да гледаме миланското дерби в Серия А?


Милан - Интер по ТВ: Къде да гледаме миланското дерби в Серия А?
Снимка: Winbet

2604 0

Отборите на Милан и Интер ще се изправят един срещу друг в дербито на Милано в Серия А за 229-ти път в историята в неделя от 21:45 часа българско време. Двубоят на "Сан Сиро" ще бъде с голямо значение не само за честта на двата тима, но и за битката за титлата в Италия.

Макар и да са изминали едва 11 кръга, шампионите от Интер вече изостават със седем точки от лидерите Милан и Наполи. Победа на "росонерите" ще има позволи да дръпнат с десет точки пред градския си съперник и да покажат, че през този сезон ще са реален конкурент за титлата, след като през миналата кампания те не успяха да превърнат добрия си старт в успешна атака на първото място.

От друга страна Интер на Симоне Индзаги отчаяно се нуждае от успех, за да се доближи до върха и да не загуби рано шансове за защита на шампионския си трофей. Двата тима са на обратния полюс в Шампионска лига, където Милан има само една точка от четири мача и минимални шансове да продължи към осминафиналите, докато Интер е на втора позиция в своята група със седем точки.

Индзаги няма кадрови проблеми. За Милан се очаква Златан Ибрахимович да замени Оливие Жиру в титулярния състав, а най-вероятно Фоде Бало-Туре ще заеме мястото на наказания Тео Ернандес. Двубоят Милан - Интер ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg

Вероятни състави на двата тима:

Милан: Татарушану, Калабрия, Кяер, Томория, Бало-Туре, Тонали, Кеси, Салемакерс, Диаз, Леао, Ибрахимович

Интер: Ханданович, Шкриниар, Де Врай, Бастони, Дармиан, Барела, Брозович, Чалханоглу, Перишич, Джеко, Мартинес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички