Милан и Ювентус договориха една от най-големите сделки това лято


Милан и Ювентус договориха една от най-големите сделки това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

5975 0

Мегасделката между Ювентус и Милан за трансфера на трима футболисти - Леонардо Бонучи, Гонсало Игуаин и Матия Калдара, вече е факт. Gazzeta dello Sport твърди, че е единственото, което липса са подписите на всички страни.

Това обаче ще се случи в идните часове. В крайна сметка Гонсало Игуаин се е съгласил да премине в Милан, докато Бонучи ще се завърне в Юве за сметка на Калдара, който ще играе с екипа на "росонерите".

След решителни преговори между двете страни на среща, на която е присъствал и агентът на Бонучи, всичко е било договорено. След напускане на офиса пък изпълнителният директор на "бианконерите" Марота отговорил,усмихвайки се, на въпрос дали всичко е договорено: "Почти, почти", пише още изданието. Игуаин ще играе като преостъпен на "Джузепе Меаца", а "росонерите" ще трябва да платят 18 млн. евро за наема на играча. В договора на голмайстора е поставена и откупна клауза от 36 млн. евро. За Бонучи и Калдара няма да има никакви суми, тъй като и двамата са оценени на 40 млн. евро. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички