Милан дава шанс на още една резерва на Челси


Милан дава шанс на още една резерва на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2178 0

Отборът на италианския Милан ще направи опит да подсили тима си още малко през зимния трансферен прозорец. Ръководството поиска от треньорите и играчите да скъсят максимално дистанцията с шампиона в последните седем години Ювентус и да се борят за титлата.

През това лято "росонерите" не хвърлиха отново 200 милиона за нови играчи, както направиха преди 12 месеца. Сега новите бяха добре подбрани, като един от най-интересните трансфери бе този на Тиемуе Бакайоко от тима на Челси. Халфът реши да премине за един сезон под наем на "Сан Сиро" и след това да се върне на "Стамфорд Бридж".

"Corriere dello Sport" пише, че тимът на Милан има интерес към още един футболист, който не получава шанс за изява от Маурицио Сари. Става въпрос за халфа Сеск Фабрегас, към който грандът от Италия и преди е показвал интерес. Това бе по времето му в Арсенал, но тогава испанецът избра офертата на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички