Маурицио Сари ще разполага с огромна дълбочина в състава за новия сезон


Маурицио Сари ще разполага с огромна дълбочина в състава за новия сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

5156 0

Шампионът на Италия Ювентус обяви дългочакания трансфер на Матайс Де Лихт от Аякс. Грандът от Торино направи и още няколко трансфера, като към клуба се присъединиха още имена като Арън Рамзи и Адриен Рабио.

Привличането на нови играчи винаги е добра новина за треньорите на отборите, като Маурицио Сари ще започне първия си сезон начело на тима с иключителна "дълбочина" в състава, което може само да радва специалиста.

На всяка една позиция Юве ще има поне по двама равностойни играчи, което ще направи задачата на Сари изключително тежка. На вратата почти сигурно ще започне Войчех Шчезни, като вариантите още са легендата Джанлуиджи Буфон, а също и Матиа Перин.

В ляво на защитата за място ще се борят Алекс Сандро и новото попълнение Лука Пелегрини, а отдясно - Жоао Кансело и Матиа де Силио. В средата на отбраната се очаква да стартират новото попълнение Матайс Де Лихт заедно с Джорджо Киелини, а на пейката ще бъдат още Леонардо Бонучи, Даниеле Ругани и Мери Демирал. В средата на терена Адриен Рабио, Миралем Пянич, Емре Джан, Блес Матюиди, Родриго Бентанкур и Сами Кедира ще се борят за две места пред четиримата в отбрана. Арън Рамзи почти сигурно ще бъде в ролята на плеймейкър, а в атакуващото трио личат имената на Кристиано Роналдо, Дъглас Коста, Пауло Дибала, Федерико Бернардески, Хуан Куадрадо, Марио Манджукич, Мойзе Кийн и Гонсало Игуаин.

По-рано днес пък се появи новината, че бащата на Неймар изненадващо е пристигнал в Торино. Какво се случва с трансфера на бразилеца и може ли той да премине в Юве вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички