В Ювентус направиха тест: Кой е по-бърз - Роналдо или Игуаин? (ВИДЕО)


В Ювентус направиха тест: Кой е по-бърз - Роналдо или Игуаин? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

9204 0

Италианският шампион Ювентус се готви трескаво за новия сезон. Тимът е на подготовка в момента, като през сезон 2019/2020 ще множество промени в отбора. Те вече имат нов треньор в лицето на Маурицио Сари, а освен това в най-скоро време ще се сдобият и с централния защитник Матайс Де Лихт.

Към този момент играчите водят фитнес занимания, а от клуба се похвалиха с видео от поредната тренировка на тима. На нея се вижда как играчите на Юве правят спринтове на тренировъчен терен. Първи това действие извършва ненужния Гонсало Игуаин, а веднага след него това прави и голямата звезда Кристиано Роналдо, като разликата между двамата е очеизваждаща.

През тази нощ пък в Торино пристигна Матайс Де Лихт, който дори пусна видео към феновете на тима, което може да се счита за повече от сигурен знак за подписването му с клуба. Какво каза Де Лихт на черно-бялата част от града може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички