Лукаку за титлата: Това е най-доброто, случвало се в кариерата ми!


Лукаку за титлата: Това е най-доброто, случвало се в кариерата ми!
Снимка: Getty Images/Guliver

748 0

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку сподели, че е изпитал невероятни мигове на щастие и се чувства горд, че носи фланелката на новия шампион на Италия. Снощи "нерадзурите" станаха предсрочно шампиони в Серия А, след като 4 кръга преди края най-близкият им песледвач - Аталанта, завърши наравно със Сасуоло.

"Толкова съм радостен за всички запалянковци на Интер в света, за отбора, персонала, президента и всички. Това бе забележителна година за нас и аз наистина се гордея, че съм играч на Интер. Миналата година също бе добра, но да, това е най-доброто, което се е случвало в моята кариера. Това е забележително и се надявам така да бъде и занапред. Искам да благодаря на всички, наистина съм щастлив", заяви Лукаку.

Миланският гранд, воден от Антонио Конте, прекъсна тоталната хегемония на Ювентус, който неизменно печелеше титлата в предишните девет сезона. През 2011 г. шампион на Италия стана Милан, след което последва серията на "бианконерите". А кой и защо призова Интер да уволни Конте вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички