Луд ли е? Пиоли отсече: Милан може да дублира титлата си


Луд ли е? Пиоли отсече: Милан може да дублира титлата си
Снимка: Getty Images

1077 0

Милан изостава с 8 точки от лидера в Серия А Наполи, но треньорът на „росонерите“ Стефано Пиоли смята, че седемкратният клубен европейски шампион може да защити шампионската ли титла в Италия. Миналия сезон грандът от Минало триумфира за първи път със Скудетото от 11 години насам.

Ясно е, че спечелихме титлата по-рано от очакваното, защото желанието на клуба беше да инвестира в играчи, особено в млади футболисти, така че може би очаквахме да го сторим на малко по-късен етап“ коментира Пиоли за „Italia Uno“.

„Но го направихме почти незабавно, така че е очевидно, че за мен и за нас 2022 бе много важна година, пълна със задоволство. Трябва да продължим да вярваме, че можем да станем шампиони този сезон, това е най-правилното. Тогава е ясно, че ако Наполи продължи в същия дух, то те могат да достигнат 100 точки и тогава ще трябва да ги поздравим, но трябва да мислим за това да направим много точки“, продължи специалистът.

„Миналата година се нуждаехме от 86 - може би тази година ще има нужда от повече. Все още има 69 точки на разположение - това е много, но трябва да започнем да натискаме сериозно педала на газта и със сигурност трябва да вярваме в това“, каза още Пиоли.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити се насити на Джак Грийлиш, включва го в сделка за национал на Португалия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички