Любопитно: Защо Кристиано Роналдо е звънял на Иван Ракитич през 2019-та година?


Любопитно: Защо Кристиано Роналдо е звънял на Иван Ракитич през 2019-та година?
Снимка: Getty Images

4232 0

В интервю за "24 сата" бившият футболист на Барселона Иван Ракитич разкри любопитен момент от 2019-та година. Тогава той беше спряган за трансфер в Ювентус и лично звездата на тима Кристиано Роналдо му е звънял:

"През лятото на 2019-та Кристиано лично ми се обади, за да ми каже да отида в Ювентус. Той добави, че клубът също ме иска, но трансферът така и не се случи, защото Барселона поискаха 50 млн. евро, което беше прекалено скъпо", спомни си хърватинът, който никога не е крил симпатиите си към CR7:

"Разбира се, че ми се иска това да стане. Кристиано е сред най-големите в историята. Ти наистина се наслаждаваш да го гледаш как играе и можеш да видиш какво прави в Ювентус. За мен той е сред най-добрите в историята", бе заявил Ракитич в интервю пред "Bleacher Report" през февруари 2020-та година.

Интересно е да се отбележи, че случаят "Ракитич" бе поредното доказателство за сбърканата трансферна политика на Барселона по онова време - през 2019-та година каталунците отказаха да го пуснат за по-малко от 50 милиона евро, но само година по-късно той премина в Севиля за около 2 милиона евро + бонуси...

Сега Барселона е напът отново да продаде един от основните си играчи, за който преди време плати огромна сума, а сега се чуди как по-бързо да се отърве от него!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички