Любимец на феновете се завръща в състава на Ювентус


Любимец на феновете се завръща в състава на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1292 0

Полузащитникът на Ювентус и любимец на публиката Клаудио Маркизио е напълно възстановен от травма и ще бъде готов да помогне на своя отбор в 1/2 финала на турнира за Купата на Италия срещу Аталанта. Това съобщи треньорът на гранда от Торино Масимилиано Алегри на пресконференция.

"Маркизио е възстановен и се върна в общата група и сега изборът ни стана по-голям. Мачът с Аталанта няма да бъде лесен, в Бергамо винаги е трудно да се играе", заяви Алегри. Двубоят Аталанта - Ювентус ще се играе във вторник от 21:45 часа българско време.

В средата на този месец запалянковци на Ювентус призоваха ръководството на клуба да не продава полузащитника Клаудио Маркизио, който този сезон взе участие само в 11 мача и прекара на терена всичко 456 минути. 31-годишният италианец през 2016 г. скъса връзки в коляното и възстановяването му продължи дълго време. Интерес към него проявяваха клубове от Мейджър Лийг Сокър. Феновете обаче не са съгласни с този вариант и настояваха любимецът им да остане в Торино. Той е юноша на клуба и играе за първия тим от 2005 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички