Лацио унижи Милан на "Олимпико", "орлите" биха с 3:1


Лацио унижи Милан на "Олимпико", "орлите" биха с 3:1
Снимка: Getty Images / Guliver

1489 0

Лацио унижи Милан насред Рим. "Орлите" спечелиха с 3:1 домакинството си на "росонерите" в мача от 20-ия кръг на италианската Серия "А". Жереми Менез разпечата вратата на гостите още в 4-ата минута за 1:0. Последваха редица пропуски на домакините чрез Кандрева и Клозе, но и вратарят на Милан Диего Лопес на няколко пъти се намесваше с вещина до края на първата част.

В 47-ата минута все пак "орлите" успяха да изравнят чрез Марко Пароло, изведен от Мирослав Клозе, който пък четири минути по-късно сам направи обрата пълен – 2:1, след като Рикардо Монтоливо крайно услужливо го изведе сам срещу Лопес с неразчетено връщане към Филип Мексес. В 81-ата минута Пароло вкара втория си гол в мача и сложи точка на спора, оформяйки крайното 3:1, след отличен пробив на много дейния Антонио Кандрева и много точен пас по земя.

Милан завърши мача в намален състав, след като във втората минута от даденото 7-минутно продължение на мача Филип Мексес получи директен червен картон. Френският бранител се спречка със Стефано Маури и го хвана за гушата, а след това го и задържа сериозно за фланелката, опитвайки се да я скъса.

След победата си Лацио се изкачи временно на третото място в класирането с 34 точки, изпреварвайки с една Наполи и Сампдория, които са с мач по-малко. Милан е осми с 26 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички