Лацио си намери майстора, Ювентус приземи "орлите"


Лацио си намери майстора, Ювентус приземи "орлите"

1492 0

Ювентус е на едва няколко точки разстояние от официалното спечелване на титлата в Серия А, след като "бианконерите" днес удариха с 2:0 летящия високо тим на Лацио в мач от 31-ия кръг на шампионата в Италия.

Лацио доминираше почти изцяло срещата и пропусна няколко отлични положения, докато играчите на Масимо Алегри показаха изключителна ефективност и решиха мача в първия половин час.

Първо в 17' Артуро Видал изведе отлично Карлос Тевес в коридор, аржентинецът проби в наказателното поле и успя да реализира безпроблемно.

Само 9 минути по-късно контраатака на домакините довърши Лацио. Пирло овладя в своята половина и пусна към центъра за Бонучи. Защитникът се понесе в стил Меси в предни позиции, стигна до границата на наказателното поле и с топовен изстрел направи резултата 2:0.

Така Ювентус вече е със 73 точки и води с цели 15 на Лацио, който в момента е втори, и с 16 на Рома, която е с мач по-малко. Загубата пък сложи край на серията от 9 поредни победи на "орлите", които нямаха загуба от февруари месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички