Лацио ще позволи на феновете да бъдат на стадиона с интересна инициатива


Лацио ще позволи на феновете да бъдат на стадиона с интересна инициатива
Снимка: Getty Images/Gulliver

1207 0

От Лацио обявиха, че ще позволят на феновете си да присъстват индиректно на „Стадио Олимпико“, когато бъдат подновени срещите в Серия А. Римският клуб смята да сложи снимки на привържениците на седалките на стадиона.

Първенството в Италия бе прекъснато на 10-ти март, но медицинският протокол за групови тренировки бе одобрен тази седмица. Очаква се това да позволи подновяването на кампанията от 13-ти или 20-ти юни. Мачовете обаче ще се играят пред празни трибуни заради пандемията от коронавирус. „Клубът помисли за това да даде възможността на феновете на Лацио да бъдат на стадиона, когато мачовете се върнат. Мога да разкрия, че работим по това и планът ни ще бъде ясен идната седмица. Ще позволим на тези, които искат да са на трибуните да ни изпратят техни снимки, които ние ще поставим на техните седалки. Ще обясним скоро как феновете ще могат да станат част от мачовете, като в момента работим по уебсайт, който е посветен на тази инициатива“, заяви комуникационният директор на Лацио Стефано Де Мартино.

Отборът на Лацио има сериозен шанс да спечели титлата в Серия А през този сезон. „Орлите“ са на второ място във временното класиране в Калчото, като изостават на точка от шампиона Ювентус след 26 изиграни кръга. А ето коя легенда на италианския футбол е бил близо до преминаване в Лацио.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички