Лацио допусна нова грешка и съвсем доближи Ювентус до титлата


Лацио допусна нова грешка и съвсем доближи Ювентус до титлата
Снимка: Getty Images/Gulliver

854 0

Лацио отново допусна грешна стъпка в Серия А, като доказа, че формата на тима след паузата е доста спаднала. Отборът допусна обрат от Сасуоло и загуби с 1:2 в двубой от 32-ия кръг на италианския шампионат. Голът за домакините бе дело на Луис Алберто, но попадения на Распадори и Капуто донесоха обрата на гостите.

По този начин Сасуоло продължава да е осми в класирането, но вече с 46 точки в своя актив. Лацио е на второ място във временното класиране с 68 точки, със 7 по-малко от водача Ювентус, който тази вечер приема Аталанта.

В 7' бившият играч на Левски Мехди Бурабия пусна отличен пас към Распадори, който вкара. Голът обаче бе отменен след намеса на ВАР. В 33' Лазари направи пробив отдясно и намери Луис Алберто в наказателното поле, който нанесе удар, той рикошира в Локатели и влезе във вратата за 1:0.

В 52-ата минута Бурабия отне топката от съперник и намери Капуто в наказателното поле, който пусна към Распадори и той насочи топката във вратата за 1:1. Сасуоло обаче не се предаде и стигна до пълен обрат в добавеното време. В 92-ата минута Ферари центрира в наказателното поле, където Капуто с глава оформи крайното 1:2.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички