Къде да гледаме двубоя Милан - Ювентус в Серия А?


Къде да гледаме двубоя Милан - Ювентус в Серия А?
Снимка: Getty Images/Guliver

1322 0

Тази вечер се очаква големия сблъсък между Милан и Ювентус в двубой от 16-ия кръг на Серия А. За разлика от предни години, този път "росонерите" са в много по-добра позиция преди двубоя след великолепния старт на сезона. Милан води в класирането с 37 точки, а Ювентус е на пета позиция с 27 т.

И двата отбора имат доста кадрови проблеми преди двубоя. В Ювентус големите отсъстващи ще бъдат нападателят Алваро Мората и защитникът Алекс Сандро. Испанецът е с мускулна контузия, която получи по време на тренировка. Бразилецът пък е дал положителна проба за COVID-19 и е поставен под карантина.

В Милан ще липсват петима. Това са Златан Ибрахимович, Исмаел Бенасер, Матео Габия, Алексис Салемакерс и Сандро Тонали. Има шанс Ибра да вземе все пак участие, но той е минимален.

Според наставника на "бианконерите" Андреа Пирло срещата е важна, но не решаваща за титлата. "Разбира се, това е важен мач, но той не е решаващ. Между другото, мачовете Милан - Ювентус винаги са много любопитни. За мен тези двубои бяха интересни като играч. Уверен съм, че такива ще бъдат и в ролята ми на треньор", заяви Пирло. Двубоят Милан - Ювентус трябва да се играе от 21:45 ч. българско време.

А за кой нападател Андреа Пирло призна, че ще пасне на стила на игра на Ювентус- вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички