Кристиано Роналдо остана извън сметките на Ювентус за мача с Бреша


Кристиано Роналдо остана извън сметките на Ювентус за мача с Бреша
Снимка: Getty Images/Guliver

34305 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е оставен извън групата на "бианконерите" за предстоящото домакинство на Бреша от 24-тия кръг на Серия А. "Старата госпожа" излиза в неделя срещу 19-тия в подреждането за задължителна победа, която да ги върне обратно на върха в подреждането.

Няма информации Кристиано да страда от контузия, което навежда на мисълта, че португалецът е изваден от състава с цел почивка. През следващата седмица стартира 1/8-финалната фаза в Шампионска лига, а Ювентус гостува на Олимпик Лион. По всичко изглежда, че Маурицио Сари не иска да рискува с включването на Роналдо в игра и евентуална негова контузия, която би го извадила от строя. 

Роналдо е в серия от 11 поредни мача, в които неизменно бележи поне по един гол. Португалецът има 20 гола в Серия А и заема второ място при голмайсторите - на пет попадения зад Чиро Имобиле. През този сезон в Шампионска лига Кристиано има само два гола и трудно може да застигне лидерите. Робърт Левандовски е водач с 10 гола, а Ерлинг Холанд има 8. 

А какво впечатляващо постижение постигна Роналдо в двубоя с Милан за Купата на Италия - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички