Роналдо е вторият футболист, за който феновете мислят най-често по време на секс


Роналдо е вторият футболист, за който феновете мислят най-често по време на секс
Снимка: Getty Images/Guliver

13766 0

Един от четири футболни фенове във Великобритания си мисли за футболисти по време на секс, съобщава "Sport 24". Това е установено от проучване на "Free Super Tips", проведено между над 2000 запалянковци.

Лидер в получилата се класация е бившият капитан на Англия Дейвид Бекъм, който е събрал около една четвърт от гласовете на анкетираните. На второ място е звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, а топ 3 затваря нападателят на Тотнъм Хари Кейн. В топ 10 влизат още Гарет Бейл (Реал Мадрид), Лионел Меси (Барселона), Деле Али (Тотнъм), Давид де Хеа и Маркъс Рашфорд (Манчестър Юнайтед), Серхио Агуеро и Рахийм Стърлинг (Манчестър Сити).

Допитването също така е установило, че около една трета от анкетираните запалянковци биха предпочели секса пред спечелването на трофей от отбора или спечелване на промоция в по-горно ниво. Един от десет анкетирани е изразил готовност да смени любимия си отбор по искане на своя партньор. А кога Мауро Икарди отказва да прави секс със сексапилната си половинка Уанда Нара вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички