Кристиано Роналдо обобщи годината за Ювентус след загубата и допълни: Неприемливо


Кристиано Роналдо обобщи годината за Ювентус след загубата и допълни: Неприемливо
Снимка: Getty Images/Guliver

1383 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо направи обобщение на изминалата година и порица представянето на своя отбор в последния двубой за 2020-а - поражението от Фиорентина с 0:3. Той го определи като неприемливо, но въпреки това е оптимист за новата година.

"Вчера, със слабо представяне и резултат, който е далеч от приемливото, приключихме с насрочените мачове за 2020 година - година, необикновена по много начини. Празни стадиони, КОВИД протоколи, отложени мачове, дълги паузи и много натоварена програма.

Но това не е извинение за нищо. Знаем, че трябва да даваме повече от себе си, за да играем по-добре и да печелим по по-постоянен начин. Ние сме Ювентус! Ние не можем да приемем нищо по-малко от съвършенство на терена.

Надявам се тази кратка пауза да ни помогне да се завърнем по-силни и по-обединени от всякога, защото този сезон е далеч от своя край и в крайна сметка вярваме, че отново ще празнуваме с нашите тифози.

Вярвайте в нас, имайте доверие на отбора, както ние имаме доверие на вас, а ние ще доставим резултати" - написа португалецът в личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук".

А 3 точки бяха отнети от актива на Ювентус, след като официално мачът с Наполи ще трябва да бъде изигран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички