Кристиано Роналдо: Индивидуалните успехи са на заден план


Кристиано Роналдо: Индивидуалните успехи са на заден план
Снимка: Getty Images/Gulliver

2236 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо изрази увереност в старши треньора Маурицио Сари, когато сподели, че е щастлив от по-атакуващия подход на тима след назначаването на италианския специалист през лятото.

„Мисля, че отборът се подобрява. Ставаме все по-уверени с всеки изминал мач. Практикуваме различен и по-атакуващ футбол. Харесва ми начинът, по който Сари иска да играем. Създаваме повече възможности, играем с повече самочувствие, щастлив съм от тези промени. Вероятно може да реализираме малко повече голове, но съм горд от това, което правим“, започна португалската звезда на „бианконерите“.

До тук през сезона Роналдо има пет гола в девет мача и се разписа при минималния успех у дома над Болоня с 2:1 в Серия А през уикенда. „Позицията ми на терена не се е променила, може би сега имам малко повече свобода. Щастлив съм, защото, стъпка по стъпка, достигаме до мястото, където трябва да бъде Ювентус. Разполагаме с различен треньор, различна система и нови играчи. Променихме се, за да се подобрим“, продължи той.

Миналата седмица петкратният носител на „Златната топка“ отбеляза юбилейния си гол номер 700 в кариерата в двубой за националния отбор на Португалия. „Това е вече в миналото. Искам да продължа напред, да достигна нови върхове и да помогна на отбора си. Искам да играя и да помогна на тима да спечели трофеи. Разбира се, че съм горд с индивидуалните постижения, но приоритетът ми е да печеля мачове за Ювентус и Португалия“, завърши Роналдо.

Италианският шампион е начело в група D в Шампионската лига, след като завърши наравно при гостуването на Атлетико Мадрид 2:2 и надигра у дома Байер Леверкузен с 3:0. Утре „Старата госпожа“ приема в къщи Локомотив Москва. Двубоят може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички