Кристиано Роналдо държи Федерико Киеза да заиграе в Манчестър


Кристиано Роналдо държи Федерико Киеза да заиграе в Манчестър
Снимка: Getty Images

2255 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се опитва всеячески да убеди бившия си съотборник в Ювентус Федерико Киеза да премине при „червените дяволи” през новия сезон.

23-годишният италианец направи впечатление на Евро 2020 при триумфа на „адзурите”. Досега за Юве пък в седем срещи има два гола и една асистенция в седем мача.

Киеза все още е с действащ контракт с Фиорентина, но Юве има правото да откупи нападателя през лятото на 2022-а година. Смята се обаче, че Киеза няма да продължи кариерата си в Торино.

Ливърпул и Челси са други два английски клуба, които следят ситуацията около Киеза, но Роналдо разговаря често с колегата си за трансфер. „Мисля, че има сериозни намерения от чужбина за моя клиент”, загадъчно каза агентът на футболиста Иван Реджияни пред CMIT TV.

„Киеза е сред тримата най-добри сега в Италия. Ако прескочим Канала, то Кристиано Роналдо ще иска да играе с него в състава си. Смятам, че Федерико скоро може да напусне Ювентус. Дори да се искат 100 милиона за него, то не само Юнайтед могат да ги дадат тези пари”, продължи импресариото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички