Кристиано разкри защо празнува головете си по патeнтования за него начин


Кристиано разкри защо празнува головете си по патeнтования за него начин
Снимка: Getty Images/Gulliver

16601 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо разкри историята зад популярния си начин на празнуване на голове. Както е известно, от години насам португалецът се засилва към флагчето за изпълнение на корнер, скача високо във въздуха, обръщайки се с лице към терена и извиква силно "сиуууу".

След като този начин на празнуване се превърна в марка на Роналдо и дори други играчи започнаха да го имитират, той призна как е взел решението да се радва на попаденията си по този начин.

"Когато бях в Съединените щати и играхме срещу Челси, не знам от къде дойде. Вкарах и извиках: “сиууууу”. Получи се естествено. След това започнах да го правя, феновете започнаха да ме свързват с това и продължих", сподели Роналдо пред Soccer.com.

Португалецът нямаше много поводи за радост през първия си сезон в Ювентус, след като спечели само титлата, а в Шампионска лига отборът му отпадна още на четвъртфиналите. Сега "бианконерите" имат нов треньор в лицето на Маурисио Сари, който има намерението да смени позицията на Кристиано Роналдо (подробности по темата четете в тази статия на SportLive).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички