Кристиано разкри голяма причина, за да премине в Ювентус


Кристиано разкри голяма причина, за да премине в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2956 0

В началото на месец юли от италианския шампион Ювентус се похвалиха с привличането на суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо за 105 милиона евро от Реал Мадрид. Той даде обширно интервю относно избора си да премине в Торино.

"Чувствам се чудесно, всичко тук е хубаво, хората се държат добре с мен, съотборниците също, щастлив съм. Това е велик отбор, като малък ги гледах по телевизията и исках един ден да мога да играя тук. Сега получих такава възможност и съм много щастлив. Това е един от най-големите клубове в света.

Нямам точна причина да премина именно в Ювентус. Играхме с тях през годините няколко мача и имах усещането, че феновете тук харесват Кристиано. Спомням си, че тук ми се случи нещо, което никога не ми се беше случвало. В мач от Шампионска лига срещу Ювентус в 1/4-финалите вкарах онзи гол и всички на стадиона ме аплодираха. Чувството е неописуемо. В началото бях изненадан. Харесвах Юве и преди и то много, но след този момент започнах да ги харесвам още повече. Не казвам, че това е основната причина, но всеки детайл е от значение. Но определено улеснява решението ми, това усещане бе нещо различно, напълно различно", споделя Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички