Кой ще е най-добрият футболист в бъдеще - мнението на Кристиано Роналдо


Кой ще е най-добрият футболист в бъдеще - мнението на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

4854 0

В продължение на повече от 10 години Кристиано Роналдо и Лионел Меси неизменно бяха определяни за "най-добър играч в света" от съотборници, треньори, фенове и журналисти. В рамките на 12 години Златната топка отиде 11 пъти при португалеца или аржентинеца. Само веднъж традицията бе нарушена от хърватина Лука Модрич - 2018 година!

Въпреки че и в момента Роналдо и Меси са смятани за едни от най-добрите, за съжаление на всички ни, те вече играят последните си сезони като активни футболисти.

Говорейки на церемония, на която Кристиано бе представен като посланик на официалната марка LiveScore, №7 бе запитан кой според него има потенциал да бъде най-добрият в бъдеще:

"Трудно е да избера само един играч и да кажа, че той ще бъде най-добрият, но мисля, че е вълнуващо да видим младата генерация от играчи като Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе", заяви Роналдо и добави:

"Някои футболисти могат да направят един или два добри сезона, но истински великите играчи са тези, които се представят на едно и също ниво сезон след сезон. Това не е лесно да се постигне! Нужна е много усилена работа и пълно посвещаване".

Междувременно, бъдещето на голаджията в Ювентус е несигурно, а с ТОВА свое действие, той даде повод на футболната общественост да смята, че през идното лято ще напусне Италия!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички