Когато талантът срещне спорта


Когато талантът срещне спорта
Снимка: Milan Academy Junior Camp

1073 0

Milan Academy Junior Camp

Запознаваме те с един нов-стар проект. Знаеш ли, че в България се организират подобни тренировъчни лагери от 2011г. насам?

2011

2015

2016

*Този камп е най-големият, организиран до момента от Milan Academy Junior Camp в България и по света с общ брой от 242 участващи деца

2017

ИДЕЯТА

Идеята на Milan Academy Junior Camp е младите футболни таланти от цялата страна да прекарат по една седмица в лагерите и да тренират под ръководството на италиански треньори част от академията на Milan. В края на периода специалистите правят селекция и избират най-талантливите деца, които заминават за Милано, за участие във финалния турнир на Milan Camp Day заедно със свои връстници от цял свят, което сигурно е незабравимо преживяване.

НАЧИНЪТ

Тази година сблъсъкът между децата и футболния гранд AC Milan ще е на две локации: в Несебър и в Трявна. Можеш да се запишеш на съответните форми за регистрация.

РЕЗУЛТАТЪТ

Усмивки по лицата на децата:

Ние няма да ритаме, но ще сме там със сигурност, защото такива идеи ни вдъхновяват и ни карат да мислим отвъд сивото ежедневие.

* Milan Academy Junior Camp - Bulgaria е част от международната програма на AC Milan за развитието на деца таланти на възраст от 5 до 17 години.

Можеш да ги следиш изкъсо на сайта им или на страницата им във Facebook.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички