Кога Де Лихт е осъзнал, че не е на нужното ниво за Ювентус?


Кога Де Лихт е осъзнал, че не е на нужното ниво за Ювентус?
Снимка: Getty Images/Guliver

2038 0

Напрежението върху 20-годишният Матайс де Лихт след преминаването му в Ювентус нарасна значително. Младият холандец не само, че трябва да се докаже в един от най-добрите клубове в света, но и трябва да оправдае огромната сума, която е платена за него. Той самият посочи кога е осъзнал, че настоящото му ниво не е отговаряло на изискванията.

"След мача срещу Атлетико (Мадрид) си казах: "Това не е играчът, който съм". След този момент започнах да играя по-уверено и успешно. Разбира се, че за мен бе платена огромна цена, което изисква по-добро представяне. Но няма време да се мисли за това. Никога не съм играл с тази мисъл в главата си" - призна Де Лихт.

Защитникът все още не е изчистил напълно играта си от някои досадни грешки, но определено се подобрява. Въпреки това, именно той бе виновникът, направил дузпа, чрез която Интер изравни в последния двубой на Ювентус. А каква необичайна ситуация, с участието на Леонардо Бонучи и главния съдия, бе заснета от камерите именно в този двубой - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички