Китайските собственици на Милан хвърлят над 200 милиона евро за трансфери


Китайските собственици на Милан хвърлят над 200 милиона евро за трансфери
Снимка: Guliver/GettyImages

2391 0

Новият собственик на Милан Йонгхонг Ли обеща, че ще върне славата на италианският гранд през април, когато придоби 99,93% от правата на клуба. Тогава той обеща, че "росонерите" ще бъдат активни на трансферния пазар през лятото и това е факт, след като тимът вече привлече цели шест футболисти.

Само три дни изминаха от началото на трансферния прозорец, а на "Сан Сиро" вече пристигнаха Фабио Борини (5 милиона евро), Рикардо Родригес (18 милиона), Матео Мусачио (18 милиона), Хакан Чалханоглу (25 милиона), Франк Кеси (28 милиона) и Андре Силва (40 милиона).

Милан обаче не приключва с новите попълнения до тук, като ръководството планира още нови имена. За момента Лукас Биглиа изглежда близо до трансфер в тима, като за него ще бъдат платени около 20 милиона на Лацио. Освен това интерес има и към Андреа Конти от Аталанта, като десният бек ще струва около 24 милиона на гранда от Милано.

Огромен интерес има и към нападателя на Фиорентина Никола Килинич, но "виолетовите" ще се разделят с него единствено за сума не по-малка от 30 милиона евро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички