Роналдо за ситуацията с Донарума: Има прекалено много напрежение и емоции


Роналдо за ситуацията с Донарума: Има прекалено много напрежение и емоции
Снимка: Guliver/GettyImages

1346 0

Легендарният бразилски футболист Роналдо защити Джанлуиджи Донарума, който бе подложен на сериозни критики след като отказа да подпише нов договор с Милан.

„Има прекалено много напрежение и емоции. Дори от миланистите. Сърцето понякога ти подсказва някои неща, но подобни неща могат да донесат сериозни наранявания, а най-уязвими са футболистите. Не съм на страната на Донарума, а само казвам, че не е хубаво да се съди прибързано. Той има правото да избира. Само той си знае къде ще бъде най-мотивиран и най-ценен", заяви Феномена

Той също така коментира слуховете, че Донарума е искан от европейския клубен шампион Реал Мадрид:"Аз съм сменял отборите доста пъти, взимал съм трудни решения, но винаги са били важни. Големите играчи винаги са били добре дошли в Реал Мадрид. Чета, че Донарума е харесван от Реал, но не знам нищо повече".

В последните дни все пак се появиха информации, че младият страж може да преосмисли решението си и да остане при "росонерите". Дори неговият агент Мино Райола написа в личния си профил в Twitter, че след Европейското първенство за младежи в Полша двете страни ще възобновят преговорите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички