Кирил Десподов отказва да бъде пратен в Серия Б

Кирил Десподов е обявил пред ръководството на Каляри, че не желае да премине под наем в Кротоне и не иска да продължи кариерата си в Серия Б , информира calciocasteddu.it. Според изданието спортният директор на отбора Марчело Карли е трябвало да преотстъпи футболист номер едно на България за 2018-а година възможно най-скоро, но сега българинът е изявил желание да продължи да играе под ръководството на треньора Роландо Маран.

Медията информира, че всичко около отдаването под наем е договорено между двата отбора, но решението на Десподов спира осъществяването на трансфера. Двете страни са постигнали споразумение за 12-месечен наем без опция за откупуване.

Десподов призна: Може да играя в друг отбор

Най-добрият български футболист за 2018 година Кирил Десподов призна, че от новия сезон може да не играе в Каляри и да има нов отбор в Италия. Вч...

Според изданието има малка вероятност футболистът да остане в Каляри през този сезон. Те информират, че единствената опция пред него е "изключително бързо да промени решението си, ако иска да докаже, че може да е част от бъдещето на Каляри занапред". А каква сума е получил българският ЦСКА за трансфера на Десподов прочетете тук.

Още по темата

Please select answer!