Киелини призна кой е най-трудният за опазване нападател след Роналдо


Киелини призна кой е най-трудният за опазване нападател след Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

3781 0

Централният защитник и капитан на Ювентус Джорджо Киелини разкри кой е най-трудният за опазване нападател... след Кристиано Роналдо. Италианецът се изказа ласкаво за своя съотборник, който пристигна в Торино през лятото.

Очаквано, защитникът постави бившия играч на Реал Мадрид на първото място, но все пак посочи и второто име в неговия списък. Това е нападателят на Интер Мауро Икарди, за когото Киелини подчерта, че е изключително трудно да бъде опазен.

"По мое мнение Икарди е вторият най-добър нападател в наказателното пое, срещу когото съм се изправял. Успява да те хипнотизира. Трябва да бъдеш концентриран през цялото време, за да не допуснеш грешка. Познавам само един, който е по-неприятен от Икарди, но тази година той играе в моя отбор", заяви Киелини.

Капитанът на "нерадзурите" обаче не успя да се разпише при последната си среща със състава на Ювентус. "Бианконерите" успяха да надделеят с 1:0 над своя съперник в предишния кръг от италианската Серия А, а това затвърди първото място на "зебрите" в първенството.

Междувременно голямата звезда на Юве Кристиано Роналдо разкри дали смята да се жени за половинката си Джорджина. Вижте какъв бе отговорът на португалеца в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички