Роналдо с гневна реакция: Няма да се женя за Джорджина!


Роналдо с гневна реакция: Няма да се женя за Джорджина!
Снимка: Getty Images/Guliver

3334 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо реагира остро срещу слуховете, че португалецът има намерение да се жени за своята половинка Джорджина. Двамата са заедно от няколко години, като дори си имат свое дете.

Кристиано и Джорджина бяха заснети от папараци в църква, което накара редица издания на Апенинския полуостров да заговорят за предстояща сватба. Други информации посочиха по-рано през годината, че половинката на португалеца е мерила сватбени рокли.

Италианското издание "Gazetta Dello Sport" се опита да измъкне повече подробности около евентуалната сватба, но нападателят на Ювентус реагира гневно, като отхвърли твърденията, че ще се жени. 

"Папараци ме видяха в църква и веднага си помислихте, че се готвим за сватба. Знаете ли какво ще ви кажа, няма да се женя. Не мисля въобще за това и в момента не е в плановете ми. Ходя на църква, защото съм вярващ", подчерта Роналдо.

"Благодаря на Бог за това, което ми е дал. Не искам нищо и не се моля за нищо. Благодаря му за това, че пази мен и семейството ми", завърши носителят на пет "Златни топки".

Междувременно португалецът посочи каква е основната разлика между "бианконерите" и бившия му клуб Реал Мадрид. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички