Киелини изненада: Искам да си разменя фланелката със... Суарес


Киелини изненада: Искам да си разменя фланелката със... Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

2083 0

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини не таи никакви антипатии към нападателя на Барселона Луис Суарес, който по време на Световното първенство в Бразилия през 2014 година го ухапа по рамото в една игрова ситуация. Нещо повече - италианският национал изказа уважението си към уругваеца, който заради постъпката си бе наказан изключително строго от ФИФА.

Както е известно, Суарес получи забрана да играе футбол и дори да тренира с клубния или националния си отбор в продължение на 4 месеца. Беше истинска изненада, че Барселона не се отказа от грешника, привлече го и търпеливо го изчака да изтърпи наказанието си, за да дебютира с екипа на каталунците.

"С него често се засичаме на терена. За мен винаги е голямо удоволствие. Бих искал с него да си разменим фланелките. Тогава му забраниха дори да се появява на стадиона, заради ухапването. Струва ми се, че това бе твърде сурово наказание", каза Киелини, цитиран от El Mundo Deportivo.

Както е известно, в четвъртфиналите на Шампионска лига неговият Ювентус се изправя срещу испански отбор - Реал Мадрид. Съперник на Барселона на Суарес пък е друг италиански тим - Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички