Катастрофа за Интер, Икарди изпорти дузпа, феновете на война с него (ВИДЕО)


Катастрофа за Интер, Икарди изпорти дузпа, феновете на война с него (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1094 0

Интер направи поредния си трагичен резултат от началото на сезона под ръководството на Франк де Бур и бе надвит с 1:2 от Каляри на "Джузепе Меаца". Мауро Икарди изпусна дузпа през първото полувреме и бе аплодиран от феновете на стадиона в знак на подкрепа, след като влезе в скандален конфликт с тифозите от "Курва Норд".

Икарди се извини за обидите към фракцията малко преди мача, но на въпросната трибуна бе изпънат транспарант срещу него: "Ти не си капитан, ти си просто гнусен ш*баняк".

ИКАРДИ ИЗПУСНА ДУЗПА И ЗАКОПА ИНТЕР

Интер имаше пълно преимущество през първото полувреме, но не можа да го материализира. След почивката гостите най-накрая решиха да заиграят офанзивно и размазаха "нерадзурите" с контраатаките си.

Жоао Марио все пак откри резултата в 56-ата минута, като за пореден път само той, Самир Ханданович и Евер Банега играха на наистина високо ниво. След като получиха гола обаче гостите от Сардиния разнищиха съперника и ако не бяха героизмите на Ханданович, можеше да се стигне до разгром.

Каляри изпусна един куп чисти положения, а стигна до головете си от нищо и никакви ситуации - първо Миранда реши да спре да играе, защото бе убеден, че има засада, но попадението на Федерико Мелкиори бе зачетено в 71-ата минута.

След страхотните намеси Ханданович си вкара нелеп автогол пет минути преди края и закопа отбора си - 1:2 и Интер остава с мизерния актив от 11 точки, които му отреждат 11-та позиция, а Каляри е седми с 13.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички