Капитанът на Парма: Готови сме да бойкотираме мачовете


Капитанът на Парма: Готови сме да бойкотираме мачовете
Снимка: Getty Images/Guliver

1110 0

Играчите на Парма са наясно с тежкото финансово положение на клуба, но са готови да бойкотират мачовете, тъй като се чувстват предадени, заяви капитанът на отбора Алесандро Лукарели.

"Странни неща се вършат вече две години. Клубът винаги плащаше заплатите в последния възможен момент и това предизвика подозрение. През ноември президентът влезе в съблекалнята и каза, че заплати няма да получим, тъй като той не може да се договори за продажбата на клуба. Ние настоявахме, че той като президент ни дължи тези пари. Той обаче отвърна, че повече няма да вложи и едно евро. Напрежението по време на срещата нарастваше, бяха казани неприятни неща. Възникна чувството, че са ни предали", каза Лукарели.

"Ако клубът се закрие, то 200 семейства остават без работа. Не говоря за футболистите, а за тези, които получават по 1 000 евро на месец. Ние се чувстваме отговорни", допълни опитният играч.

Той призова Лигата и Футболната федерация да следят отблизо ситуацията. "Те трябва да знаят, че ние не гарантираме нищо. Ако не чувстваме защитени, сме готови да бойкотираме мачовете. Излизаме на терена за десет минути и се оттегляме", предупреди 37-годишният защитник на Парма, цитиран от Gazzetta dello Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички