Агентът на Петко Христов обяви как се справя той в условията на карантина


Агентът на Петко Христов обяви как се справя той в условията на карантина

420 0

Двамата български играчи на Фиорентина - Петко Христов и Димо Кръстев, са добре и не са болни. Това стана ясно след изказване на агента на футболистите Пламен Пейчев пред Fiorentina.it. Както е известно, в Италия върлува пандемия от коронавирус

"Чух Петко снощи и той е в апартамент с други двама колеги, с които продължава да тренира. Те имат уреди, за да тренират у дома и го правят професионално. Аз съм в България и тук също обявиха извънредно положение. Италия е пример за това как да се държим и България също взема необходимите предпазни мерки. Ние сме вкъщи, аптеките са отворени", заяви Пейчев.

За Димо Кръстев думите на агента бяха: "В момента той е в България и тренира сам, защото трябва да спазва карантинния период, но се справя много добре. Той се завърна от приятелски мач с националния отбор до 17 години и след завръщането си във Флоренция се завърна тук, защото Фиорентина ни информира, че всичко спира". А какво сподели за ситуацията италианецът в ЦСКА Стефано Белтраме вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама