Жозе Моуриньо: Имам цялата информация за Рома


Жозе Моуриньо: Имам цялата информация за Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1097 0

Новият наставник на италианския Рома Жозе Моуриньо конкретизира, че разполага с цялата нужна информация преди да поеме „римските вълци“. Както е известно, веднага след уволнението си от Тотнъм Хотспър стана ясно, че португалският спец ще поеме гранда от "Олимпико" от новия сезон, като този ще бъде завършен от Пауло Фонсека.

„Когато взимам важно решение, се уверявам, че имам цялата информация, от която се нуждая. Това е най-добрата тактика, защото е невъзможно да се вземат решения, без да се знаят всички подробности и да се отдели време, за да се разберат“, смята Моуриньо.

„Никога не позволявам на външни фактори да повлияят на решенията ми. Натискът винаги присъства във футбола. Ние ще се фокусираме върху основите и нашата подготовка. Трябва да се забавляваме, но и да бъдем отдадени професионалисти".

"За мен всеки мач има натиск, защото всеки носи своята стойност. Има натиск при дербитата, полуфиналите и финалите, с които печелите трофеите, но останалите мачове, в които печелите три точки и се изкачвате нагоре в таблицата“, завърши Специалния. Без време в Италия разнищиха Жозе, а защо, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички