Италиански клуб: Повиквателна за България е гордост и за Атанас Илиев, и за нас


Италиански клуб: Повиквателна за България е гордост и за Атанас Илиев, и за нас
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1657 0

Българският нападател Атанас Илиев смени Ботев (Пловдив) с втородивизионния италиански Асколи през август месец. Той вече има 4 срещи за тима и предстои сблъсък срещу Лече. Преди него старши треньорът на Асколи Андреа Сотил се изказа ласкаво за нападателя на България.

"Повиквателната за националния отбор на България е повод за гордост, както за Атанас Илиев, така и за нас. Ясно е, че трябва да се подхожда внимателно към играчите, които се завръщат в състава след тези ангажименти. За мен, интензивните и продължитени тренировки са най-добрият вариант за поддържане на оптимална кондиция. Илиев пристигна вчера и вече проведе две занимания. Той се възстановява добре след мачовете на България.

Атанас е много сериозен и концентриран човек, със сигурност ще ни бъде от полза в предстоящия мач с Лече. Надявам се, че сега ще имаме повече време заедно, за да работим, да може той да се запознае по-добре със съотборниците си, да научи тактиката ми. Неговият страхотен професионализъм ще ни бъде много полезен" - заяви Сотил.

Междувременно Общината отпусна пари за ремонт на пловдивските стадиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички