Ясен Петров: Работя за българския футбол, но имам право на мнение


Ясен Петров: Работя за българския футбол, но имам право на мнение
Снимка: LAP.bg

2389 0

Националният селекционер Ясен Петров коментира победата над Северна Ирландия след обрат с 2:1. Петров отбеляза, че отборът е направил много силно второ полувреме, в което е показал характер. Той подчерта ролята на влезлия като резерва Илиан Илиев, който е променил хода на двубоя.

"Благодаря им. Аз се радвам изключително много за тях, защото показаха характер. Направиха много добро второ полувреме. Знаете, имаше специални обстоятелства, които въобще не искам да споменавам (Конгреса - б.р.)", започна Петров.

"Мисля, че ни предстоят добри дни. Ще има и тежки дни, сигурно пак някъде ще стъпим накриво, но днес показахме характер. Този съперник е много добър. Не са слаб отбор. Всеки може да провери къде играят техните играчи и аз съм радостен, че победихме този противник.

Илиян се включи изключително добре. Аз съм много доволен, защото той промени хода на събитията. Извикахме Ради, това му е първи мач. Нормално е да е малко притеснен. Доволен съм и от двамата", добави треньорът.

Ясен Петров беше попитан и за Конгреса, след като преди дни обяви подкрепа за Борислав Михайлов, за което отнесе критики от Стилиян Петров, че не работи за президента на БФС, а за българския футбол. "Аз работя за българския футбол, но аз имам право да имам позиция и мнение. Винаги ще подкрепям тези, които са ме поканили", каза Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички